Winterzondag Liempde 16 december 2017

De traditionele Liemt Lopt Uit!-kerstmarkt wordt jaarlijks georganiseerd door SPPiLL in samenwerking met JAS Liempde. Het is een gezellige, sfeervolle markt voor jong en oud in het Liempdse Concordiapark. D’n Liempdsen Herd is een van de deelnemers aan de markt.

De markt is gevuld met allerlei kraampjes van de Op Liemt Gemunt-ondernemers. Zij laten de bezoekers van alles beleven en proeven. Daarnaast tonen de Liempdse verenigingen, waaronder NOOTTOESTAND, hun (muzikale) vaardigheden. Zij maken de kerstmarkt compleet met verrassende optredens en mooie taferelen. Volgens de nieuwe traditie wordt ook een kerstboom opgetuigd met eigen gemaakte kerstballen van Liempdse inwoners en aan het eind van de markt krijgen de Liempdse verenigingen de cheques van Op Liemt Gemunt uitgereikt. Het is een avond die in het teken staat van Liempdse saamhorigheid en gezelligheid in winterse sferen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *