Sponsoring

Klik op bovenstaand plaatje en ga zo naar de webwinkel van uw keuze en sponsor daarmee Noottoestand!
Voor iedereen die Noottoestand een warm hart toedraagt is het mogelijk om Noottoestand GRATIS (en anoniem) te sponsoren. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar onze site! www.noottoestand.nl
Op deze pagina staat de button van Sponsorkliks. Door op deze buttons te klikken verschijnt een overzicht van alle belangrijke webwinkels. Door via de button op onze site naar deze winkels te gaan levert elke aankoop bij een van deze bedrijven Noottoestand een kleine bijdrage op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra!

Bijna alle grote online-shops uit alle branches doen mee!
Als je op de button klikt krijg je dit een zeer uitgebreid overzicht met webwinkels: bol.com, Zalando, Cheaptickets, Blokker, KLM, MediaMarkt, CoolBlue, Thuisbezorgd.nl, etc.  

Download de app!
Wat ook kan: op je telefoon de app ‘Sponsorkliks’ downloaden en de eerste keer kiezen voor ‘Noottoestand Liempde’. De rest wijst vanzelf. Let er wel op dat je niet automatisch op je telefoon naar de app van de betreffende online-winkel gaat. In dat geval wordt het sponsorbedrag niet doorberekend. En dat zou jammer zijn.

Wat levert het op voor Noottoestand?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van de commissie wordt gestort op de bankrekening van Noottoestand. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert Noottoestand hier direct van! Het werkt echt, kijk maar naar de teller!