Noottoestand zoekt een dirigent

Muziekvereniging Noottoestand  uit Liempde is op zoek naar een kandidaat voor de functie van dirigent/muzikaal leider.
Wie zijn wij?
Noottoestand Liempde is een orkest van blaasinstrumenten en slagwerk. De blazersgroep bestaat bijna 25 jaar en heeft een eigentijds uitgebreid divers repertoire. Het gaat daarbij om vooral vlotte populaire muziekstukken (bv. Queen, Golden Earring, Tom Jones etc.) en geen carnavalsrepertoire. Tijdens de decembermaand repeteren we ook gezellige sint- en kerstnummers.

De vereniging telt op dit moment ongeveer 14 musicerende leden en we kunnen voor enkele instrumenten versterking gebruiken. Onze leden komen veelal uit Liempde/Boxtel en omgeving. De repetities zijn wekelijks op maandagavond in Liempde. We hebben daarvoor een hele mooie royale ruimte. Naast de repetities, vinden er uiteraard ook optredens per jaar plaats.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een dirigent die op een betrokken en fijne manier leiding kan geven tijdens de repetities. Bij optredens zou het fijn zijn wanneer de dirigent als muzikant kan meedoen. Dus niet als dirigent. In het andere geval is enkel de aanwezigheid tijdens de repetities op maandagavond gewenst. Eenmaal in de 2 weken aanwezig zijn is ook bespreekbaar. Het eventueel kunnen herschrijven van muziekstukken is een pre.

Wat kunnen wij bieden:
– Een groep enthousiaste muzikanten (variërend in leeftijd van 30 tot 65+; met klarinet, dwarsfluit, trompet, sopraan-alt-tenor-baritonsaxofoon, bas en slagwerk)

– Een prima repetitieruimte

– Een opbouwend overleg met de muziekcommissie

– Een inmiddels zeer uitgebreide verzameling van muziekstukken

– Een vergoeding per repetitieavond

Heb je interesse, neem dan gerust even contact op.

Contactgegevens:

Website: www.noottoestand.nl

E-mail: noottoestand@gmail.com