Bloaskapellenfestival in Moergestel

Op zondag 21 oktober 2013 is het Blaoskapellenfestival, georganiseerd door C.V. de Pierewaaiers, in Moergestel. Die dag zetten verschillende Moergestelse kroegen hun deuren open voor zo’n 25 blaoskapellen uit heel Noord-Brabant en omstreken.

Op dit festival wordt door deelnemers aan de Wedstrijdklasse gestreden om de hoofdprijs in de categorieën Muzikaliteit en Presentatie. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om deel te nemen in de Leutklasse. In beide klassen staat plezier en gezelligheid voorop.

Alle kapellen verzorgen 4 optredens op zo veel mogelijk verschillende locaties. Iedere groep wordt tijdens deze kroegentocht begeleid door één of twee plaatselijke gidsen. Zo kom je zonder landkaart of navigatiesysteem op de gezelligste plekjes van Moergestel.

De eerste optredens starten om 13:30 uur, de laatste eindigt om 18:30 uur, waarna de dag wordt afgesloten met een kort maar krachtige finale.

Verlang je naar een zomer vol terrasmuziek en buitenpodia ook weer naar een echt kroegenfestival? Kom dan gezellig naar Moergestel.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *