“Nog 75 Jaar Te Gaan Feest” van Op noar d’ Honderd.

Alle goei’dinge in… nee mi z’n drie-e. 

Op naor d’Honderd houdt  jaarlijks terugkerende Openbare Repetitie op

zaterdag 3 januari.

Dweilorkest Op naor d’Honderd uit Liempde heeft een belangrijk jaar achter de rug. Ze hebben immers het Nog 75 jaren Te Gaan Jaar op een goede manier doorstaan.

In 1989 ontstond bij de jaarlijks tijdens de carnavalsdagen elkaar treffende Jan van de Wiel, Jan van de Linden en Gerard Schalkx het idee om een orkest te gaan vormen. Door wisselende omstandigheden spelen er nu nog slechts drie muzikanten mee van de originele bezetting. Maar dat houdt niet in dat er niet elke week nog driftig gerepeteerd wordt om tijdens het Eeuwfeest in 2089 zo goed mogelijk uit de muzikale verf te komen.

Om die vorderingen aan het publiek kenbaar te maken wordt er sindsdien traditioneel aan het begin van het nieuwe jaar een zogenaamde Openbare Repetitie gehouden. Dit zal – zoals ieder jaar – plaats vinden op zaterdag 3 januari en wel in hun repetitielokaal, Café ’t Groene Woud (Alias café Sien Peyn) in buurtschap Kasteren in Liempde. Vanaf acht uur zullen bevriende muzikanten en bezoekers onthaald worden door het jubilerend Op naor d’Honderd.

De muzikale collega’s van ’t Herriemenieke en Noottoestand uit Liempde hebben beloofd om de afronding van het jubileumjaar met hun klanken te komen ondersteunen.

Al met al reden genoeg om er samen met het aanwezige publiek een gezellige avond van te maken.

En dat alles onder het motto van: “Al goei’dinge in…nee mi z’n drie-e.”op zaterdagavond 3 januari in Café ’t Groene Woud te Liempde..

Inl: G.Schalkx  tel: 06 49 78 20 50

op noar de honderd 2

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *